twitter

keje hari ni aku dapat cokelat dari guest..baik dia bagi aku cokelat..bukan semua guest tu kejam..ada yang baik hati..tapi ada jugak yang kejam..sekejam laskar2 israel..hehehehe..tapi guest ni memang baik hati..itu tanda dia menghargai kerja aku sebagai housekeeping..bukan senang nak jadi housekeeping ni..nampak je senang tapi peritnyer hanya staff housekeeping je yang tau..thanx untuk cokelat tu..walaupun murah tapi aku tetap berterima kasih & menerimanyer dengan seikhlasnyer..actually aku makan 1 je yang selebihnyer Asz yang pulun..hehehehe...ni picture yang aku ambik...
esok Asz turun KL..best la mu..rewang kat KL..aku jugak terperuk kat sini..huhuhuhuhu
aku nak ikut gak..wwwaaaaaaa...
eerrmm..tak da rezeki la aku nak saing sekali dengan ko, Asz..next time kita sama2 lepak KL..aku tak kira..ko dah janji nak bawak aku..aku tuntut kemudian..hehehehe..
ok la beb, aku doakan ko selamat sampai & berGUMBIRA di sana..enjoy ur date k...
balik nanti aku harap ko akan lebih bersemangat untuk bekerja..hehehehehe..
malam ni rasa macam malas jer nak taip entry..rasanyer cukuplah setakat ni..kita sambung kemudian dengan citer yang lain pulak..
daaaaa..........
SaiF'4eveR
16 February 2009 | 1 KoMeN |

1 KoMeN:

  1. zyrawky
    Jan 26, 2011, 12:00:00 PM

    yeeee betol kata ko..ade gak guest yg baik...dulu aku penah dpt 2 tiket wayang free...walaupun diorg bagi sbb x jadi g tengok wayang tu, tp aku appreciate gak pemberian diorg nih...

Post a Comment