twitter


urmm..off day..yang pasti aku tak nak duduk di rumah saje hari ni..dah sah2 boring..duduk mengadap komputer, duduk melayan 'baby boy'..bosan jugak..so alternatif lain, lepak diluar..hehehehe..
semalam aku call kak ita..ajak keluar hari ni..dia kata 'on je'..aku apa lagi..dengan besar hati la..hehehehehe..ada gak member lepak..tak la bosan jalan sorang2..ala, bukan nak p mana2 pun..saje nak lepak2 sambil cuci mata kat Ipoh Parade tu..thanx kak ita coz sudi teman..kalau tak ada akak, tak tau la saya nak keluar dengan sape..akak la penyelamat hidup saya hari ni..hehehehehe...1st aku ambik kak ita kat rumah dia & terus ke Ipoh Parade..jalan2, cuci mata, tengok2 baju, fitting baju..belinyer tak..hehehehehe..tak kisahlah..aku tengah pokai ni..tak dapat beli pun tak apa lah..janji aku dapat sarung baju yang aku berkenan kat badan aku..kira ok lah tu..hilang rasa kempunan aku...hehehehehehe...kak ita beli baju sehelai..t-shirt warna biru..(termakan jugak pujuk aku supaya beli baju warna biru tu..warna favourite aku tu...hehehehe..)kemudian aku terpandang pulak key-chin bentuk kasut..nampak comel & cute..aku pun beli..memang minat kumpul key-chin ni..makin bertambah la koleksi key-chin aku..huhuhuhu..
jalan2 lagi..tiba2 tekak aku ni terasa macam nak makan kat Marry Brown pulak..lama dah tak makan kat situ..rasa mengidam pulak..hehehehehe..terus ajak kak ita walaupun dia sebenarnyer macam tak nak tapi aku tetap paksa dia..hehehehehe..sori akak..bukan pe, saya rindu nak duduk kat buaian dalam MB tu..pas tu tekak ni terasa macam loya je kalau tak dapat makan kat MB...ahakzahakzahakz..
macam biasa, sambil makan, sambil sembang..macam2 cerita..pasal kak ita, pasal aku..semua keluar..dari citer yang general, terus melalut ke citer peribadi...hehehehehe..harap akak pegang janji..
dalam kul 2, kita orang gerak balik..tak tau nak jalan mana lagi..so balik je lah..lagipun kak ita dah tak tahan sangat..dia nak 'tuuuutttt'...hehehehehehe..anyway thanx akak coz sudi jadi teman lepak hari ni..next time kita lepak lagi sama2..
petang di rumah aku duduk mengadap YM..ada something yang berlaku..tak tahu nak kata istimewa or tak..tapi yang pasti aku happy masa YM petang tadi..hehehehehe...

Tak semua kawan tu boleh jadi kawan,
Tak semua lawan tu adalah lawan..Fikirkan..

ok lah..chou dulu..bye.!!

*4 more pictures klik je Galeri Kenangan..


SaiF'4eveR



17 February 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment