twitter

akhirnyer, kau terlebih dulu meninggalkan department HK & kau jugak la yang dulu menjejakkan kaki ke kota metropolitan sebelum aku..ini tidak adil.!!!..hehehehehehe..
beb, nape cepat sangat kau angkat kaki.?? ni yang aku jeles ni. aku nak ikut jugak. mesti bosan kalau kau tak da nanti..sunyi la aku..tak dengar suara kau yang lemak berkrim tu..hahahahahaha..
aku ingat dulu, 1st time aku kenal kau. hati aku kata, "rocknyer minah ni..hati kering..mesti minah rempit..mesti slalu wikang, willi.." hahahahaha..tapi aku tak kisah kau macamne pun..aku senang kawan ngan kau..best la bro..u rock..kau tak macam gadis2 lain..hehehheehehehe..pada aku kau seorang yang bran & cekal. aku suker dapat member macam ni. walaupun saiz kau yang tak cukup inci, gaya kau tak selembut namamu tapi aku tabik spring la kat lu beb..tak hipokrit..tu yang aku suke tu..

ni baru sehari kau tak da, aku dah terasa ketiadaan kau..huhuhuhu..lama2 nanti aku mesti rindu kat kau...hahahaha..kau jangan pulak lupakan aku..nanti kalau aku dah dapat keje kat KL kita lepak sama2 bro..tapi sebelum tu, kau tolong2 la aku jugak bro..cari2 la lubang2 cacing untuk aku ni..kesian la kat aku ni bro..huhuhuhuhuhu...


aku harap kau happy2 je kat sana nanti..tambah pulak bersama2 dengan Si Dia yang tersayang..heheheheheee..

nantikan kedatangan aku...kau doa2kan untuk aku k..


*ini la asz..member aku kat hotel..happy go lucky,bran, cekal, tabah, kuat, bertenaga, kadang2 moody gak..tapi yang tak tahannyer, dia ni rupa2nyer memiliki hati seorang wanita yang lembut..hehehehehehehe...jangan marah bro...

ok la bro..entry kali ni khas untuk kau..aku buat special..hehehehehee...jaga diri baik2..selamat berjaya..calling2 aku kalau ada apa2 yang menarik kat sana..& yang penting jangan lupakan aku..kalau kau lupa, aku akan cari kau sampai ke lubang cacing..aku lanyak2 kau jadi lunyai..hehehehehehee..

chaou bro..!!

*makna bran - berani

SaiF'4eveR

27 February 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment