twitter

Baby Boy, you stay on my mind
Fufill my fantasies
I think about you all the time
I see you in my dreams

hari ni dengan rasminyer aku tunjukkan picture 'baby boy' yang aku selalu sebut2kan dalam BLOG aku ni..ada beberapa keping picture yang sempat aku 'snap' buat tatapan semua..harap lepas ni tak ada la yang bertanya lagi & tak ada lagi la cakap2 belakang yang berunsur fitnah..berdosa..hehehehhehehehe..susah betol nak ambik picture dia ni..pemalu orangnyer..hehehehe..


ni dia 'baby boy' tu...cute tak??hehehehe

belum pandai bercakap lagi tapi tiap2 hari entah pa2 tah dia bebelkan..asal aku balik keje, dia la yang menyambut aku kat pintu..rajin dia...hehehehehehe..bukan pe, taktik je tu. sebenarnyer nak mintak aku dukung dia tu tandanyer..hahhahahahaha...

dia ni manja sikit..dah pandai nak main cakcak ngan aku..yang tak tahannyer celah kaki aku pun jadi untuk dia menyorok...hahahahahaha..tak kisah la, asalkan dia happy...

semakin manja ni, semakin nakal jadinyer..kadang2 aku yang jadi mangsa dia..habis rambut aku kene tarik..tak cukup dengan tu, muka aku jadi tempat dia melepaskan geram, ditamparnyer..tu belum masuk dengan cubitan dia...dah macam kene dera je aku ni..huhuhuhuhu..tak kisah la, asalkan dia bahagia...


bucuk2 dia..sayang sikit..huh..masam la...heheheheehe..dia la penghibur aku time aku penat balik keje, time aku bosan, time aku sunyi...kiranyer dia ni penghibur serba boleh..macam P.Ramlee pun ada, macam Sudirman pun boleh, macam Siti Nurhaliza pun ada & boleh..hahahahahaa


kalau tengok dia jalan @ berlari..memang nak tergelak..terkedek2 macam itik pulang petang..hahahahahaa...lagi 1, dia ni dah pandai merajuk..kalau tak dapat pe yang dia nak, mesti merajuk..tapi lawak la cara dia merajuk..kejap je pun..hehehehehe..

ni la 'baby boy' bucuk2 aku tu...macam askar nipon da...hahahahaha..

Baby boy, not a day goes by
Without my fantasies
I think about you all the time
I see you in my dreams


itu saja untuk kali ni...aku terpaksa masuk awal BLOG hari ni sebab aku keje shift petang..balik malam dah tentu penat. bila penat dah tentu letih..tak da masa nak update BLOG..so, aku update la sekarang ni...
ok la, aku nak bersiap pergi keje ni..jumpa lagi..salam...
SaiF'4eveR
28 February 2009 | 0 KoMeN |

0 KoMeN:

Post a Comment